Wat leuk dat je hier komt kijken! Ik geloof in een positief leven, in de kracht van positiviteit. Ik ben zowel religieus, nuchter en toch ook spiritueel. Als we nu eens alle wijsheden naast elkaar zouden leggen, zouden we dan niet tot iets veel mooiers komen?!

Ik vind het heerlijk om te lezen over allerlei manieren van positief leven. En om het op mijn manier uit te vinden. Mijn ervaringen, mijn opgedane kennis, deel ik graag met jullie!

Ik ben dus geen professional, maar gewoon een enthousiasteling, die als een coach aan de zijkant jullie wil inspireren! Lees je mee?

Update nov.22: inmiddels ben ik begonnen met een opleiding voor welzijnscoach, eerder heb ik bij Civas het diploma kleurentherapie gehaald.

Jaren geleden (2014) ben ik ooit geïnterviewd door het blad ‘Genieten’. Dit interview kan je hier teruglezen (begint op blz. 44).

Logo

Mijn logo vertelt denk ik ook al genoeg. De zonnestralen willen pakken in je leven… Dit logo heeft mijn zoon voor mij ontworpen via Freepik.

Contact

Je kunt me bereiken via info@genietcoach.nl

Meer lezen? Je vindt mijn oude artikelen op mijn oude blog! Ben je toevallig ook een jongensmoeder? Kijk dan ook eens op mijn andere site: voorjongensmoeders.nl.

Liefs,

Willemien