Boeken en cursussen, Positieve gedachten

De mooiste manifesteerboeken

Wil je leren manifesteren? Dan heb je de keuze uit heel veel boeken, want manifesteren lijkt wel een modewoord ondertussen. Ik moet bekennen dat ik zo af en toe er een beetje genoeg van krijg dat iedereen maar roept dat je alles kunt krijgen door maar goed je best te doen met manifesteren. Maar goed, wat jouw ideeën hierin ook zijn, een feit is dat de juiste mindset je in ieder geval heel veel verder brengt dan luisteren naar het stemmetje in je hoofd die zegt dat je niks kan of dat je het toch niet zal redden. Laat je dan ook gewoon lekker inspireren en hou het zo nuchter of juist spiritueel waar jij je goed bij voelt! Bij ieder boek komen kreten uit reviews van Bol.com te staan, zodat je een beter beeld van het boek krijgt. Of ik vertel je mijn eigen ervaring met het boek.

Manifesteren kun je leren

Willemijn Welten heeft in dit boek spiritualiteit omgeturnd naar nuchtere tools, zodat het ook werkelijk toepasbaar is. Je leert hoe je blokkades moet loslaten, hoe je jouw intuïtie kan vertrouwen en hoe je energielevel verandert.

Wat zeggen reviews:

‘Aanrader’

‘Leest vlot’

‘Eens je begint met lezen kan je gewoon niet meer stoppen’

‘Niet zo stoffig, maar echt helemaal van nu’

Manifestatie dagboek

Dit dagboek wordt door heel veel mensen met 5 sterren beoordeeld. Opnieuw van Willemijn Welten, dus ze is zeker gepassioneerd over het onderwerp. In dit dagboek kan je je eigen manifestatie proces bijhouden. Willemijn laat je heldere en praktische stappen zien waarmee jij voor je droomleven kunt gaan.

Wat zeggen reviews:

‘Een prachtig dagboek, waar de liefde en energie vanaf straalt’

‘Je voelt dat er met veel liefde en aandacht gewerkt is aan het boek’

‘Wederom een ‘wauw ervaring’ bij het ontvangen van mijn bestelling van deze power vrouw’

Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling

Dat zijn meteen 2 grote namen van vrouwen die het echt ver geschopt hebben. Hoe deden ze dat en wat kan jij daarvan leren? In 6 stappen neemt Baptist de Pape je mee en laat zien hoe deze vrouwen ondanks een slechte start zo’n prachtig leven gecreëerd hebben. En hoe jij dat ook kan. Het boek is pas verschenen, dus er zijn nog niet heel veel reviews te vinden, maar die er zijn geven het boek 5 sterren (op dit moment).

Wat zeggen reviews:

‘Met oefeningen waar je wat mee kunt, en logica die het kwartje laat vallen…’

‘Prachtig boek’

Vraag en het wordt gegeven

Ook dit boek is een hoog gewaardeerd boek en is geschreven door Esther Hicks. Dit boek gaat ervan uit dat het oneindige en overvloedige universum luistert naar de emoties achter onze geheime of uitgesproken wensen. Zolang wij de stroom niet hinderen, zal het Universum het gevraagde schenken. Het boek maakt duidelijk hoe je die stroom kunt toelaten.

Wat zeggen reviews:

‘Het is een lees, voel en doe boek’

‘In dit boek lees je wat je als mens nodig hebt om fysiek en geestelijk positief in het leven te staan’

‘De woorden van Esther zijn heel geruststellend’

De Bron

Ik heb er al vaker over geschreven: De Bron van Tara Swart. Het boek vind ik zelf vooral fijn omdat het The Secret eigenlijk uitlegt op een wetenschappelijke manier en daarmee kan ook de nuchtere Hollander ermee aan de slag. Waarom werkt die aantrekkingskracht en hoe kan je het inzetten? Met duidelijke stappen die je moet maken om jezelf op het juiste spoor te zetten en jezelf gefocust te houden op je doel.

Jackpot

In een artikel die ik eerder schreef over simpelweg gelukkig zijn, besprak ik ook een aantal boeken. De Bron werd daarin aangestipt, maar ook Jackpot. Een verhaal van een vrouw die uiteindelijk kreeg wat ze wilde. Ze vertelt haar verhaal en stelt daarbij vragen aan jou, zodat ook jij de kans hebt om die weg te gaan. Als je van persoonlijke verhalen houdt en er iets van wil leren, dan is dit een boek voor jou. Wil je juist een boek die jou uitlegt hoe je moet manifesteren of hoe dat werkt en hoeven al die persoonlijke verhalen niet? Dan is De Bron een beter idee!

Willemien

Schrijfster in hart en nieren, zowel professioneel als passie-matig ;-). Maar ook zingen en dansen zijn voor mij het einde. Positief en creatief leven!
If you're feeling blue : try painting yourself a different color!

Dit vind je misschien ook leuk...